Barach

Onderweg komen mensen tot leven.

BrandendKaarsjeGroot.gif

Bezoekers . . .

Vandaag : 15

Gisteren : 76

Deze Week : 446

Deze Maand : 927

Sinds 21 juni 2011 : 93596

Log in als lid . . .

Kapitteljaar 2016.

Kapitelleden 2016De opening van een kapitteljaar is voor de zusters-scmm altijd een feestelijke gebeurtenis.

Naast hard werken, weten de zusters nog steeds het vieren ook op juiste waarde te schatten.

Dit laatste tevens te willen delen met bondgenoten en andere belangstellenden werd vertaald in een uitnodiging, die in dank werd aanvaard door een groot aantal Barachleden.


Op 1e Pinksterdag, volgens de weerkundigen de koudste sinds 1936, werd in de kapel op de Oude Dijk te Tilburg tijdens een Eucharistieviering de opening van het Provinciaal Kapittel 2016 gevierd.


We kunnen terugkijken op een mooie viering. Het samenzijn met een bijzondere groep mensen die proberen te leven vanuit spiritualiteit en barmhartigheid was hartverwarmend. We zijn heel gastvrij ontvangen met een goed glas wijn, lekkere aspergesoep met veel balletjes en goed belegde broodjes. Hartelijk dank dat we deel- en disgenoot mochten zijn.


De Kapittelleden wacht een zware taak. Er moeten nog veel vragen beantwoord worden om de koers uit te kunnen zetten voor de komende jaren. We hoeven geen antwoord te weten op alle vragen.


Het thema Barmhartigheid verbindt ons in de tijd en zal ook dit Kapitteljaar leidraad zijn. Alle Kapittelleden en ondersteundende staf van harte succes gewenst.


Ingrid van Belkom.